frompeartofit.blogg.se

Resan från att vara ett päron till att bli och vara fit!

Vägning

Publicerad 2014-08-09 10:49:41 i Dagbok,

Nu var det ett tag sedan jag vägde mig. Grunden till detta är såklart att jag känt att jag inte varit så nyttig och målmedveten som jag önskar att jag varit. Istället har det blivit lite väl mycket av det goda och visst har det visat sig på vågen, trots att jag har gjort en magsäcksförminskning. 

Senast jag vägde mig var 7 juli och vågen visade då 98.0 kg. Idag visar den 99.6 kg. Jag har alltså gått upp 1.6kg på en månad ungefär. Visst är det trist, men jag deppar inte ihop totalt som jag hade gjort för 2-4 år sedan. För om jag hade haft semester för 2 år sedan är jag helt övertygad om att jag hade gått upp minst 10kg istället med tanke på hur inaktiv jag var. Så det är ingen katastrof i nuläget. 

Men samtidigt har jag satt som mål att väga 85kg vid jul så jag får ju allt börja jobba för det. Första fokus måste bli att bli av med sötsuget. Jag har ett fruktansvärt sötsug nu för tiden och det har blivit lite väl mycket fika och gott senaste månaderna. Det får det vara slut med nu. Sen måste jag få ordning på mina matrutiner. Jag bör äta ca 6 gånger per dag och som det varit nu äter jag kanske 3-4. Lite beroende på hur jag jobbar. 

Nu får det vara skärpning!

Om

Min profilbild

Malin

Min resa startade i augusti 2012 då jag bestämde mig för att göra en viktoperation. I november 2012 opererade jag en sleeve gastrectomy och i juni 2014 har jag gått ner 35kg. Jag har ca 20kg kvar att gå ner och nu startar resan där jag går från päron till att vara fit. Jag är snart 30 år gammal och bor i Falköping. När jag inte bloggar eller tränar är jag mamma till Alfons 7 år och Meja 4 år. Jag är också gift med Tobias 29 år. Jobbar gör jag som sjuksköterska på en barnmedicinsk avdelning, roligaste jobbet i världen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela