frompeartofit.blogg.se

Resan från att vara ett päron till att bli och vara fit!

Snart!

Publicerad 2014-11-28 15:33:18 i Dagbok,

Om en vecka är vi inne på sista dygnet i huset. Det känns underbart även om vi just nu lever i flyttkaos. Det är lådor överallt och tvättmaskinen går nästan dygnet runt för att vi ska tvätta typ allt innan flytten. Sen jobbar vi ju som vanligt men jag har som tur är ett riktigt bra schema just nu där jag inte jobbar mer än tre dagar i sträck utan ledig dag. Veckan efter flytten kör jag fem dagar men sen har jag en veckas semester att se fram emot. 

Graviditeten rullar på. Går in i v14 imorgon och mår mycket bättre än för några veckor sedan. Orkar jobba och greja. Magen växer fort och jag tror att jag börjat känna lite rörelser. I mitten av januari har vi ultraljud och sen är det bara att vänta. Planen just nu är att jobba hela maj ut och sedan ta semester. Men det kan ju ändra sig. När vi har landat i nya bostaden kan vi börja planera och längta. 

Nu ska jag hämta barnen som är hos kompisar och leker. 

Om

Min profilbild

Malin

Min resa startade i augusti 2012 då jag bestämde mig för att göra en viktoperation. I november 2012 opererade jag en sleeve gastrectomy och i juni 2014 har jag gått ner 35kg. Jag har ca 20kg kvar att gå ner och nu startar resan där jag går från päron till att vara fit. Jag är snart 30 år gammal och bor i Falköping. När jag inte bloggar eller tränar är jag mamma till Alfons 7 år och Meja 4 år. Jag är också gift med Tobias 29 år. Jobbar gör jag som sjuksköterska på en barnmedicinsk avdelning, roligaste jobbet i världen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela