frompeartofit.blogg.se

Resan från att vara ett päron till att bli och vara fit!

Frustrerad

Publicerad 2015-02-23 14:34:45 i Dagbok,

För tredje gången på två månader är jag sjukskriven. Första gången var det foglossning, sedan förkylning och nu trötthet/matthet. Om jag känner mig dum? Något extremt! Har aldrig annars varit hemma från jobbet mer än en gång tidigare och nu är det jätteofta. 

Har ringt runt till vårdcentral och mödravården idag för att få hjälp och ev bli sjukskriven av läkare ett tag, men det finns ingen som riktigt vill hjälpa mig. Har iaf en tid på mvc på onsdag och har nu varit på lab och tagit hb osv inför det. Jag hoppas att det visar sig på proverna så jag får en förklaring för såhär kan jag inte ha det. 


Om

Min profilbild

Malin

Min resa startade i augusti 2012 då jag bestämde mig för att göra en viktoperation. I november 2012 opererade jag en sleeve gastrectomy och i juni 2014 har jag gått ner 35kg. Jag har ca 20kg kvar att gå ner och nu startar resan där jag går från päron till att vara fit. Jag är snart 30 år gammal och bor i Falköping. När jag inte bloggar eller tränar är jag mamma till Alfons 7 år och Meja 4 år. Jag är också gift med Tobias 29 år. Jobbar gör jag som sjuksköterska på en barnmedicinsk avdelning, roligaste jobbet i världen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela