frompeartofit.blogg.se

Resan från att vara ett päron till att bli och vara fit!

Längtan

Publicerad 2015-05-30 22:11:43 i Dagbok,

Ibland längtar jag väldigt tillbaka till huset i Sköttning. Jag trivs bra här och vi bor i ett toppenområde men ibland känner jag mig lite trängd. Det känns som om väggarna kryper emot mig. 
Och tystnaden som var där ute, den saknar jag. Här är det inte tyst på samma sätt. Man hör när grannar kommer med bil, när barn är ute och leker och när de vägg i vägg springer i trappan, stänger sin ytterdörr eller spelar musik med bas. Jag saknar anonymiteten som var där ute, här har alla koll på varandra. 

Men samtidigt så saknar jag inte huset. Jag saknar inte krånglet som var med pannan, vattnet i källaren, otätade fönster, krånglet med avloppet, skorstenen där skatorna ramlade ner och fastnade, teglet som rasade ner osv osv. Vill jag byta tystnaden mot allt det? Nej egentligen inte, utan jag behöver hitta ett sätt att hantera det. Vilket inte är så lätt. Framförallt dunkandet från någons bas är ett fruktansvärt enerverande ljud. 


Men visst var det en idyll att bo i... 

Om

Min profilbild

Malin

Min resa startade i augusti 2012 då jag bestämde mig för att göra en viktoperation. I november 2012 opererade jag en sleeve gastrectomy och i juni 2014 har jag gått ner 35kg. Jag har ca 20kg kvar att gå ner och nu startar resan där jag går från päron till att vara fit. Jag är snart 30 år gammal och bor i Falköping. När jag inte bloggar eller tränar är jag mamma till Alfons 7 år och Meja 4 år. Jag är också gift med Tobias 29 år. Jobbar gör jag som sjuksköterska på en barnmedicinsk avdelning, roligaste jobbet i världen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela