frompeartofit.blogg.se

Resan från att vara ett päron till att bli och vara fit!

Sagaform

Publicerad 2014-07-22 11:53:23 i Kläder & Utrustning,

 När vi var i Skövde förra veckan sprang jag på en ny vattenflaska inne på cervera. Jag är en sucker för nya saker och framförallt smarta saker. Denna vattenflaskan föll jag direkt för! 
Jag glömmer ofta att dricka ordentligt med vatten vilket i sin tur resulterar i att jag får huvudvärk och samlar på mig vätska. Därför måste jag ha vattenflaska med mig på jobbet och gärna hemma också. Dock kan jag ibland tycka att vatten smakar illa och att det ibland blir tungt i magen. 


Vattenflaskan från sagaform är i tre delar. Som ni ser på bilden ovanför är det en kolv med som kan fyllas med frukt, grönsaker, bär, isbitar, precis vad man vill! Vattnet blir fräscht och supergott! Dessutom är det ett stort plus i kanten att den rymmer 800ml. Två om dagen och jag har nått mitt vätskebehov! 


Jag fyller min oftast med gurka, det tycker jag är supergott!

Om

Min profilbild

Malin

Min resa startade i augusti 2012 då jag bestämde mig för att göra en viktoperation. I november 2012 opererade jag en sleeve gastrectomy och i juni 2014 har jag gått ner 35kg. Jag har ca 20kg kvar att gå ner och nu startar resan där jag går från päron till att vara fit. Jag är snart 30 år gammal och bor i Falköping. När jag inte bloggar eller tränar är jag mamma till Alfons 7 år och Meja 4 år. Jag är också gift med Tobias 29 år. Jobbar gör jag som sjuksköterska på en barnmedicinsk avdelning, roligaste jobbet i världen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela