frompeartofit.blogg.se

Resan från att vara ett päron till att bli och vara fit!

Vad hände?

Publicerad 2014-09-23 22:25:24 i Dagbok,

Här har det varit tyst ett bra tag. Jag har långt ifrån fått igång det livet som jag hade önskat att jag skulle vara igång med just nu på grund av olika orsaker. Ett tag var det struligt här hemma, sen blev jag förkyld och jobbade väldigt mycket. Sen skulle jag ta tag i allt men det har inte blivit av. Jag tänker på det dagligen men det kommer inte längre. Men jag vet ju att jag måste. 

På tal om roligare saker så hoppas jag att det blir flytt för oss om tre månader. Tillbaka in till stan, nära Alfons skola och gångavstånd/cykelavstånd överallt. Vi väntar egentligen bara på att säljarna ska acceptera vårt bud. Pratade med mäklaren idag och har vi tur är allt klart i slutet av veckan. Det är spännande men samtidigt nervöst. Bostadslån och en avgift till bostadsrättsföreningen men samtidigt känns det så värt det. Bara det här att klara oss med en bil, inte tänka på att huset faller samman och hyresvärden inte bryr sig, och ha nära till skolan och barnens alla kompisar känns värt det. 

Nu ska jag ut med Ida på sista rundan innan sovdags. 

Om

Min profilbild

Malin

Min resa startade i augusti 2012 då jag bestämde mig för att göra en viktoperation. I november 2012 opererade jag en sleeve gastrectomy och i juni 2014 har jag gått ner 35kg. Jag har ca 20kg kvar att gå ner och nu startar resan där jag går från päron till att vara fit. Jag är snart 30 år gammal och bor i Falköping. När jag inte bloggar eller tränar är jag mamma till Alfons 7 år och Meja 4 år. Jag är också gift med Tobias 29 år. Jobbar gör jag som sjuksköterska på en barnmedicinsk avdelning, roligaste jobbet i världen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela